BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

ATTENTIONN!!!

Asal lama tak update je mesti buat announcement sebab kenapa tak update , tapi buat jela sebab aku tak tahu nak cakap apa.. sebab ape aku dah lama tak update??
korang rasa kenapa..aku rasa mesti ade kena mengena aku tersalah makan semalam..sampai rasa sakit perut tu , emm pastu sebab aku dengan jiran aku tak brapa nak rapat sangat,sampai sekarang aku tak kenal lagi diorang..uish,teruk rasanya,and baru-baru ni aku rasa aku makan terlalu banyak sangat sampai emak aku pun dah tegur,tapi tak cukup gemuk lagi so makan jela sebanyak yang boleh..kan-kan..kahkahkah..
okay,tu jela antara sebab-sebab yang boleh diterima pakai kenapa aku dah lama tak update..okay,baca la apa yang aku tulis lepas ni okay ,SALUT !!


0 comments: